:: Nieuws

11-09-21 > Gr'nn bestaat 25 jaar!

Gr'nn 25 jaar jong!

25 jaar - (bijna) 25 expo's!

:: > We bestaan al 25 jaar en dat vieren we!
En als striptekencollectief vieren we ons jubileum door te exposeren. Zo delen we ons harde zolderkamerwerk met de wereld en kan iedereen zich warmen aan onze inspanning. En dat doen we niet met een, twee of drie expo's, nee we doen het meteen met (bija) 25 - vijfentwintig - expo's op (bijna) 25 locaties. De grote hoofdexpositie is te bezichtigen in De Kelder van VRIJDAG in de buurt aan de Walstraat 34. Maar daarnaast zijn er nog een hele serie (bija 24) andere locaties. Een overzicht van de locaties en de openingstijden vind je hier.

:: > Deelnemers
En natuurlijk bestaat een striptekencollectief uit striptekenaars! Wie er allemaal deelnemen aan de expo's vind je hier.

:: > Prijsvraag
Voor de liefhebber is er de mogelijkheid om alle locaties te bezoeken en mee te doen met een heuse prijsvraag! De prijsvraag vind je hier.02-09-11 > Gr'nn Bl'ggt!

Gr'nn Bl'ggt!

Ok, dan, welaan!

Daar zijn we. Welkom op het, bij deze, officiëel geopende Gr'nn blog! We verwachten dat er nog genoeg gesleuteld gaat worden aan deze webplek, maar de pijlers zijn in de modder gestoken. De rest gaat, zoals men beweert, vanzelf!17-03-10 > Gr'nn Magazine nr.28 is uit!

Gr'nn nr.28

Een huiveringwekkend nummer!
Dit nummer heeft als thema Groninger Spookverhalen, gekozen door een van de tekenaars die voor dit nummer een langer verhaal heeft gemaakt.30-11-09 > Gr'nn Magazine nr.27 is uit!

Gr'nn nr.27

Door en door FOUT!
Het nummer heeft als thema Fout!, een fraaie weergave van het denkpatroon der tekenaars.Nieuws Archief

Hier vindt u de overige nieuws items


copyright © 2000-2010 - Rode Egel Producties